KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Spaghetti alla puttanesca

Arvosana 0/5
Kuori valkosipulin kynnet ja hienonna ne. Paista valkosipulia, sardellia sekä chiliä oliiviöljyssä muutama minuutti niin, että valkosipuli saa hieman väriä ja sardellit alkavat hajota. Lisää joukkoon kaltatut eli kuoritut tomaatit, kaprikset, kivettömät kalamata-oliivit sekä kuivattu oregano. Mausta kastiketta vielä pippurilla. Anna kuplia viitisen minuuttia ja testaa sitten maku. Mausta lisää tarvittaessa.

Keitä spagetti al denteksi runsaassa, suolatussa vedessä paketin ohjeen mukaan. Siivilöi ja nostele kastikkeen joukkoon. Paista vielä pari minuuttia, jotta kastikkeen maku tarttuu kunnolla pastaan. Viimeistele tuoreella oreganolla. Myös basilika ja sileälehtinen persilja toimivat tässä! Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen