KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Spagetti paahdetussa paprikakastikkeessa

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 200°C.
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Spaghetti:
• Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan.

Paprikakastike:
• Murskaa paprikat tehosekoittimessa.
• Kaada paprikasose pannuun. Kiehauta.
• Lisää tilkka öljyä.
• Vähennä lämpöä ja mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Vokkaamaan:
• Kuori ja pilko sipuli. Kuori ja pilko valkosipuli.
• Leikkaa paprika puoliksi, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
• Leikkaa kaali pitkittäin neljään osaan ja suikaloi.
• Lämmitä tilkka öljyä vokkipannussa ja paista sipuli, valkosipuli ja paprikajauhetta.
• Lisää paprika.
• Lisää lämpöä ja paista kaalia noin 5 minuuttia.
• Lisää loraus vettä jos tarpeen.
• Poista vihannekset, lisää tilkka öljyä ja paista katkarapuja noin 2 minuuttia.
• Kun katkaravut ovat kypsät, laita vihannekset takaisin pannuun.

• Kaada vesi pois spagetista ja lisää paprikakastike.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen