KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sorsanrintaa ja pihlajanmarjakastiketta

Arvosana 0/5
Suikaloi kaali ja paista sitä kattilassa luomukirnuvoissa kymmenisen minuuttia. Lisää muut aineet ja hauduta tunnin verran miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

Yhdistä kastikkeen ainekset pienessä kattilassa. Keitä, kunnes seos sakenee. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

Mausta sorsan rintapalat suolalla ja pippurilla ja pane ne kuivalle, kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin ja kuumenna. Lisää luomukirnuvoita, jos on tarpeen. Anna sorsanrintojen paistua hiljalleen vajaa 10 minuuttia, käännä ja paista vielä muutama minuutti tai kunnes niiden sisälämpötila sisälämpötila on 60 astetta. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Asettele lautasen pohjalle haudutettua kaalia, nostele sen päälle sorsaviipaleita ja viimeistele pihlajanmarjakastikkeella. Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen