KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Som tam -papaijasalaatti

Arvosana 0/5
Valmista kastike murskaamalla aluksi mortteliin/kulhoon valkosipulinkynsi ja kuivattu chili. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.

Kuori keittopapaija ja leikkaa ohuiksi lastuiksi. Leikkaa lastut vielä suikaleiksi. Voit rapeuttaa papaijaa käyttämällä sitä hetken kylmässä vedessä. Halkaise kirsikkatomaatit. Murskaa hieman maapähkinöitä ja leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita papaija sekä kirsikkatomaatit kastikkeen joukkoon ja sekoittele hetken. Lisää maapähkinät ja katko käsillä pitkää papua joukkoon. Sekoittele vielä hetken nostellen salaattia. Nosta kulhosta tarjoiluastialle ja viimeistele vielä kevätsipulilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen