KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sitruunaruoholla täytetty meriahven

Arvosana 0/5

Mausta meriahven suolalla. Täytä kalan vatsa sitruunaruoholla, kardemummalla ja fenkolilla. Mausta mäti reilusti suolalla ja heitä mukaan masuun. Pilko kaikki pestyt vihannekset ja sekoita hyvin kulhossa. Mausta fleur de selillä ja limettimehulla. Laita kaalinlehtiä uunivuokaan, kala päälle, lisää vihannekset ja peitä kaalinlehdillä.

Lisää pilkottu korianteri, persilja, timjami ja sitruunaruoho. Mausta pippurilla, fleur de selillä ja lorauksella oliiviöljyä. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin, madalla lämpö 175ºC ja paista noin 45 minuuttia.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Ljubomir Stanisic