KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sitruunakanaa ja uunissa paistetut perunat

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 200°C.
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Sitruunamarinaadi:
• Pese ja kuivaa sitruuna.
• Raasta kuori.
• Purista ja siivilöi mehu.
• Kuori ja pilko valkosipuli ja salottisipuli.
• Pilko rosmariinin neulaset.
• Lisää oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kanankoipien marinointi:
• Laita kanankoivet paistovuokaan ja sekoita marinaadiin. Marinoi vähintään 2 tuntia välillä sekoittaen.

Perunoiden kimppuun:
• Kuori perunat.
• Keitä perunoita 10 minuuttia
• Leikkaa perunat neljään osaan.
• Kuori sipuli ja leikkaa neljään osaan.
• Kaada perunat ja sipuli kanankoipien sekaan ja sekoita marinaadiin.
• Peitä vuoka alumiinifoliolla ja paista uunin keskellä noin 15 minuuttia.

Sikuri:
• Keitä kattilallinen suolattua vettä.
• Puolita sikuri ja keitä noin 3 minuuttia.
• Huuhdo siivilässä juoksevan kylmän veden alla.
• Kääri sikurinpalat kinkkuviipaleisiin.
• Ota vuoka uunista.
• Poista alumiinifolio.
• Aseta sikurinyytit vuokaan.
• Paista vuokaa vielä noin 10 minuuttia ilman foliota.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen