KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sitruunainen juustokakku ja vadelmamelba

Arvosana 0/5
Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi sokeri ja voi. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen ja vatkaa voimakkaasti. Lisää joukkoon siivilöidyt vehnäjauhot. Pane taikina voideltuun vuokaan, myös reunoille. Taikinan tulisi olla paksuudeltaan n. 1 cm. Pese ja raasta sitruunan kuoriosa. Halkaise vaniljatanko. Sekoita täytteeseen ainekset yleiskoneessa. Kaada täyte vuokaan ja paista uunissa 225C n. 10 min. Laske lämpö 160 C ja jatka paistamista noin tunnin ajan. Tarkista, että keskiosa on hyytynyt ennekuin otat kakun uunista. Jäähdytä ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak