KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sitruunacupcake

Arvosana 0/5
Vaahdota kanamunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot ja leivinjauho siivilän läpi ja lisää joukkoon sitruunankuori ja keltainen elintarvikeväri. Laita muffinssipaperit muffinssivuokiin, täytä taikinalla ja paista 180-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Sitruunakuorrute: Vaahdota voi ja tomusokeri. Kun seos on vaahtomaista lisää joukkoon tuorejuusto ja sitruunankuori. Laita kuorrute pursotinpussiin ja laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Lopuksi pursota cupcaket ja koristele ne strösseleillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain