KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sipulinen vuohenjuustoleipä

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 190°C. Kuori sipuli ja leikkaa puolikkaiksi renkaiksi. Irrota timjaminlehdet. Leikkaa vuohenjuusto kuutioiksi. Sekoita jauhot, sipuli, puolet juustosta, timjami, suola ja pippuri. Sekoita muna, maito ja sinappi. Lisää jauhoihin ja vaivaa taikinaksi. Tee taikinasta pallo, laita se leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja loput loput vuohenjuustosta taikinaan.
Sirottele päälle vehnäjauhoja ja paista 40-45 minuuttia kullanruskeaksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen