KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sinappikyljykset ja omenainen perunamuhennos

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Kiehauta suolattu perunankeittovesi.

Perunat ja omenat:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Keitä perunoita noin 15 minuuttia.
• Kuori makeat omenat, leikkaa neljään osaan ja poista kota.
• Lisää omenalohkot perunoiden joukkoon ja keitä 5 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmenneet.

Kyljykset:
• Tee viillot kyljysten reunoihin.
• Sivele sinapilla ja mausta suolalla ja pippurilla.
• Kuumenna öljyä pannulla ja paista kyljyksiä noin 6 minuuttia molemmin puolin.
• Aseta kyljykset lepäämään foliolla peitetylle lautaselle ja peitä foliolla.
• Aseta pannu takaisin liedelle.

Sipulikastike:
• Kuori ja puolita sipulit.
• Viipaloi puolikkaat.
• Sekoita sipuliviipaleet pannun paistinnesteisiin.
• Paista noin 5 minuuttia ja lisää tarvittaessa tilkka vettä.

Omenainen perunamuhennos:
• Kuivaa ja muhenna perunat ja omenat.
• Raasta kirpeät omenat kuorineen hienoksi ja sekoita muhennokseen.

• Tarjoile salaatin kera.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen