KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Simpukoita ja vuohenmaitoa

Arvosana 0/5

Puhdista simpukat hyvin ja pese kylmässä vedessä, mutta älä liota. Paista öljyssä leveässä ja syvässä pannussa sekoittaen pilkottu sipuli ja laakerinlehti. Lisää pilkottu paprika, fenkoli ja valkosipuli, puolitettu chili ilman siemeniä, pilkottu timjami ja viipaloitu inkivääri.

Lisää valkoviini. Anna haihtua ja lisää sitten keitetty vuohenmaito ja lopuksi simpukat (noin 7 minuutiksi). Nosta simpukat kulhoon ja siivilöi kastike simpukoista irronneen hiekan varalta. Peitä simpukat kastikkeella. Lisää vielä limettimehu ja pilkottu ruohosipuli.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Ljubomir Stanisic