KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Simpukkaspagetti

Arvosana 0/5

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Spagetti on valmista, kun sitä voi helposti puristaa sormien välissä. Valuta spagetti, jätä siivilään ja laita siivilä kattilaan keittoveden päälle, jotta se ei kuivu ennen tarjoamista.

 

Sitten simpukoiden kimppuun. Laita iso paistinpannu lämpiämään. Kuori ja raasta inkivääri, pilko chili, persilja ja korianteri, pirskota päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele simpukat mausteseoksessa ja paiskaa paistinpannuun. Lisää yhden sitruunan mehu ja raastettu kuori. Hauduta muutama minuutti kunnes kuoret aukeavat.

 

Pirskota oliiviöljyä pastan päälle ja sekoita simpukoihin. Ripottele loput persiljasta, chilistä ja korianterista päälle ja vielä muutama mintunlehti antamaan väriä ja raikkautta. Koristele parilla sitruunaviipaleella. Kaunista ja herkullista. Nauti!

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho