KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sikurisalaatti ja juustofondue

Arvosana 0/5
Salaatti
Harjaa perunat ja keitä noin 15 minuuttia runsaassa suolatussa vedessä. Valuta ja anna jäähtyä. Keitä munia 8 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja kuori. Pilko persilja. Kuori valkosipuli ja murskaa anjoviksen kanssa tahnaksi. Lisää sitruunamehu, tilkka oliiviöljyä ja persilja ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa munat puoliksi ja perunat neljään osaan. Irrota salaattien lehdet, laita kulhoon perunoiden kanssa ja sekoita mukaan anjovistahna. Huuhdo kaprikset vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Lämmitä ohut kerros öljyä pannussa, paista kapriksia pari minuuttia valuta talouspaperin päällä. Annostele salaatti lautasille. Laita munanpuolikkaat päälle ja lisää vielä kaprikset.

Fondue
Kuori valkosipuli. Hiero fonduepannu (caquelon) valkosipulilla. Kaada viini pannuun ja lämmitä matalalla lämmöllä. Lisää juusto vähitellen. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Anna porista 2-3 minuuttia. Sekoita maissijauho tilkkaan vettä ja lisää pannuun. Lämmitä pari minuuttia ja sekoita kunnes fondue jäykistyy.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen