KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sikurinen tarte tatin ja ankanrintaa

Arvosana 0/5
Tarte tatin
Vaivaa vehnäjauhot, voi, tuorejuusto, vesi, etikka ja suola taikinaksi ja anna levätä tuorekelmuun käärittynä noin 30 minuuttia. Lämmitä uuni 180°C. Kiehauta vettä kattilassa, lisää sokeri ja keittele noin 3 minuuttia. Kaada ohut kerros seosta muffinssivuokiin. Laita sikurin pää seokseen. Kauli taikina ja leikkaa pyöreiksi paloiksi ja peitä seos taikinalla. Paista 20 minuuttia uunissa (180°C).

Ankanrinta
Tee poikittaiset viillot ankan nahkaan. Lämmitä paistinpannu ja paista nahkapuoli alaspäin 5 minuuttia keskilämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Käännä ja paista vielä 3-4 minuuttia. Pidä lämpiminä lautasella alumiinifolion alla.

Kastike
Jätä 2 rkl ankan paistinnesteitä pannuun. Puhdista pannun reunat talouspaperilla. Purista appelsiinimehu pannuun ja lisää likööri, hunaja ja valkosipulinkynsi. Kiehauta sekoittaen. Keitä kokoon siirappiseksi ja poista valkosipulinkynsi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen