KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sikuria, kinkkua ja juustoa

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180°C.
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Perunat:
• Kuori ja viipaloi perunat.
• Keitä 6 minuuttia
• Kaada vesi pois.

Sikuri:
• Irrota lehdet.
• Paista lehtiä nopeasti voissa.
• Voitele uunivuoka auringonkukkaöljyllä
• Levitä sikuria vuoan pohjalle.
• Peitä kinkkuviipaleilla ja juustoviipaleilla.
• Lado kerros perunaviipaleita.
• Jatka vuorotellen kunnes vuoka on täynnä.
• Laita päällimmäiseksi kerros juustoa.
• Paista uunissa noin 20 minuuttia.
• Koristele serranonkinkulla.

Sikuriveneet:
• Leikkaa loput kinkusta ja juustosta kuutioiksi.
• Pilko ruohosipuli.
• Sekoita kinkku, juusto ja ruohosipuli jogurttiin.
• Lusikoi seos raakojen sikurinlehtien päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen