KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sikuria ja jauhelihaa

Arvosana 0/5
Jauheliha
Lämmitä uuni 180ºC. Kuori ja pilko valkosipuli. Kuori ja pilko sipuli. Sekoita jauheliha ja sipuli, valkosipuli, mausteet, muna, leivänmurut ja pinjansiemenet ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa kesäkurpitsa 12 viipaleeksi juustohöylällä. Leikkaa sikuri puoliksi ja peitä leikkauspinta jauhelihalla. Kääri viipale kesäkurpitsaa ympärille, kiinnitä cocktailtikulla ja laita tomaatti päälle. Voitele uunivuoka oliiviöljyllä ja laita nyytit vuokaan. Paista noin 20 minuuttia.

Kuskus
Kiehauta liemi, kaada kuskusin päälle ja anna hautua 10 minuuttia. Pilko yrtit. Sekoita yrtit kuskusiin haarukalla. Leikkaa sitruuna puoliksi ja mausta kuskus sitruunamehulla, oliiviöljyllä ja pippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen