KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Siikatartar

Arvosana 0/5
Hiero suolaa ja sokeria siikafileiden päälle tasaisesti ja laita jääkaappiin suolaantumaan noin 1 tunniksi. Huuhtele siikafileet kevyesti kylmän veden alla niin, että saat ylimääräisen sokerisuolan pois. Poista fileistä nahka ja leikkaa pientä kuutiota. Hiilosta kaasupolttimella puolet tartarista ja yhdistä toisen puolen kanssa. Lisää hienonnetut yrtit joukoon ja tarkista maku ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell