KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Siikaa ja linssi-mansikkasalaattia

Arvosana 0/5

Keitä belugalinssejä keskilämmöllä noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat hieman pehmenneet, mutta niissä on vielä sopiva purutuntuma. Kokoa salaatti puolitetuista mansikoista, linsseistä, basilikasta sekä mintusta. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla sekä vaalealla balsamicolla.

 

Paista siikafileitä kuumalla pannulla oliiviöljytilkassa nahkapuoli alaspäin muutama minuutti. Tavoitteena on saada siialle aikaan rapsakka nahka. Käännä ja paista lihapuolta vajaa minuutti. Mausta kalat suolalla ja pippurilla.

 

Tarjoa annos kokoamalla lautaselle linssi-mansikkasalaattia ja nostamalla siikafilee nahkapuoli ylöspäin salaatin päälle. Koristele mintunoksalla ja viimeistele lorauksella oliiviöljyä.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen