KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Siikaa escabeche

Arvosana 0/5
Leikkaa porkkana ja sipuli isohkoiksi paloiksi. Laita oliiviöljy ja tomaattipyre kattilaan ja kuullota hetki, kunnes tomaattipyreen maku hieman pehmenee. Lisää joukkoon valkoviini ja valkoviinietikka sekä kuivamausteet. Keitä hetki kasaan. Lisää porkkana ja sipuli kuumaan liemeen ja anna jäähtyä. Leikkaa siika fileet kahdeksaan osaan ja mausta kevyesti suolalla. Paista hetki nahkapuoli alaspäin kuumalla pannulla. Kala saa jäädä raa’aksi liha puolelta. Laita pastetut siiat lautaselle nahkapuoli ylöspäin. Kaada jäähtynyt escabeche liemi kalojen päälle ja anna maustua n. 30 min. Koristele tillinoksilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell