KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Siesta

Arvosana 0/5
Silppua punasipuli, valkosipuli ja korianteri. Leikkaa kirsikkatomaatteja pienemmiksi. Sekoita kaikki salsan ainekset hyvin keskenään.

Silppua sipuli ja valkosipuli. Laita pannu kuumenemaan öljyn kanssa. Kuullota sipuleita öljyssä, kunnes ovat pehmeitä. Paista jauheliha sipulien kanssa samalla pannulla. Sekoita joukkoon Demi-glace, mausteet, tomaattipyree ja -murska. Anna hetken muhia. Muussaa banaani ja laita se siestan sekaan. Lisää kidneypavut, balsamiko ja vesi. Anna keittyä kasaan. Laita kirsikkatomaatit kokonaisina siestan reunoille. Halkaise avokado ja poista kivi. Leikkaa avokadosta mieleisesi kokoisia paloja. Ripottele limenmehua avokadopalojen päälle. Tee siestaan kaksi koloa, johon laita kananmunat kypsymään.

Kun kananmunat ovat kypsyneet, laita liesi pois päältä. Ripottele avokado palat siestan päälle. Lisää salsan päälle creme fraichea ja salsaa. Mausta pippurilla ja korianterilla. Tarjoile suoraan pannusta!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain