KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Semifreddo

Arvosana 0/5
Erota keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista vesihauteessa kuohkeaksi. Vatkaa valkuaiset ja loput sokerista ja lisää hyppysellinen suolaa. Purista sitruuna siivilän läpi ja sekoita valkuaiseen. Vatkaa 350 g kermaa ja sekoita keltuaiseen. Pilko puolet hedelmistä ja lisää seokseen. Sekoita varovasti valkuainen seokseen. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla. Kaada seos vuokaan ja tasoita. Laita vuoka jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Kumoa semifreddo tarjottimelle. Vatkaa loput kermasta ja 20 g tomusokeria. Pursota kermavaahto päälle, koristele lopuilla marjoilla ja sirottele päälle tomusokeria.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen