KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sekamarjaraakakakku

Arvosana 0/5
Liuota cashewpähkinöitä vedessä vähintään 5 tuntia.

Leikkaa taatelit rouheiksi. Laita pohjan kaikki ainekset, paitsi hunaja yhteen kulhoon ja sekoita sähkövatkaimella. Lopuksi lisää käsin sekoittaen hunaja. Taputtele taikina kakkuvuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohja pakastimeen jähmettymään.

Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi liuenneet cashewpähkinät sitruunanmehu ja omenamehu. Lämmitä vedessä neitsytkookosöljypurkkia, jotta öljy muuttuu nestemäisemmäksi. Lisää loputkin aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte jähmettyneen pohjan päälle. Laita kakku uudestaan jähmettymään pakastimeen noin tunniksi.

Koristele jähmettynyt piirakka mustikoilla ja tarjoile!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain