KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Schwarzwaldinkakku

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni (180ºC). Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita pehmeä voi suklaaseen.

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista kulhossa kuohkeaksi. Sekoita joukkoon suklaaseos. Sekoita joukkoon jauhot ja mantelijauhe.

Vatkaa valkuainen ja loput sokerista kuohkeaksi ja sekoita varovasti suklaataikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla peitettyyn vuokaan ja paista noin 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja pura vuoka. Leikkaa kolmeen osaan. Murenna vuokaan jäänyt kakku.

Keitä vesi ja 75 grammaa sokeria kattilassa kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä ja sekoita kirsch joukkoon. Vatkaa kerma ja loput sokerista jäykäksi. Täytä pursotuspussi kermavaahdolla ja sekoita loput kermavaahdosta sulatettuun suklaaseen.

Valuta kirsikat. Kastele kakun alin ja ylin kerros kirschkastikkeella. Pursota kermavaahdosta ympyröitä pohjakerroksen päälle ja laita kirsikat ympyröiden keskelle. Laita keskimmäinen kerros päälle.

Peitä suklaakastikkeella. Lisää päällimmäinen kerros. Pursota päälle ja sivuille kerros kermavaahtoa.

Koristele suklaalastuilla, kirsikoilla ja sivut kakunmuruilla.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen