KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Satay-kanavartaat

Arvosana 0/5
Leikkaa kanan rintafileet pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi. Kiepauttele kanasuikaleet vartaiksi puisen grillaustikun ympärille ja lävistä suikale jokaisella kierroksella.

Paahda maapähkinöitä hetki kuivalla pannulla. Hienonna kevätsipulit, kuori ja hienonna valkosipuli ja nostele ne tehosekoittimen kulhoon. Lisää perään loput kastikeainekset ja aja karkeahkoksi kastikkeeksi. Kaada kastike kattilaan ja kiehauta.

Paista kanavartaita parilapannussa kolmisen minuuttia puoleltaan. Valele vartaita paistamisen aikana soijan, limen mehun ja seesamiöljyn sekoituksella. Mausta lopuksi suolalla.

Tarjoile kanavartaat satay-kastikkeen kera.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen