KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Saran sandwich

Arvosana 0/5
Ruskista pekoni paistinpannulla tilkassa öljyä niin, että pekoni tulee kauniin ruskeaksi ja rapeaksi. Seuraavaksi ruskista kananrintafilee tilkassa öljyä molemmin puolin niin, että se saa kauniin ruskean värin. Laita kana uuniin 170 asteeseen noin 10–13 minuutiksi. Lisää vielä kanan päälle cheddarjuustosiivut ja anna olla uunissa vielä 2 minuuttia.

Sillä aikaa, kun kana on uunissa, paahda paahtoleivät pannulla tilkassa öljyä. Seuraavaksi sekoita kaikki chilimajoneesin ainekset keskenään. Lopuksi kokoa leipä.

Levitä ensimmäiseen leipäkerrokseen ketsuppia, romaine-salaattia ja viipaloitua cheddar-kanaa. Laita siivu leipää päälle. Lisää seuraavan leivän päälle chili-majoneesia, kanaa, avokadoa, tomaattia, punasipulirenkaita, hieman sinappia ja lopuksi lisää vielä rapea pekoni ja viimeinen leipäsiivu. Leikkaa leipä kahtia ja herkuttele.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain