KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Saran pasteijat

Arvosana 0/5
Kaulitse voitaikinalevy ohueksi tasaiseksi levyksi. Leikkaa pitkille sivuille reunoihin noin 10 sentin mittaisia viiltoja 3 sentin välein.

Kaada tomaattimurska ja pyre pannulle, lisää joukkoon viipaloidut sipulit. Lisää sekaan oliiviöljy, pilkottu paprika ja kastikkeet. Lopuksi purista mukaan sitruunan mehu. Anna kiehua kasaan hiljalleen pannulla. Lopuksi lisää mausteet ja yrtit.

Levitä tomaattikastike voitaikinalevyn päälle, keskelle hapsutettua aluetta. Ripottele tomaattikastikkeen päälle viipaloidut herkkusienet, kirsikkatomaatit ja palvikinkku. Viimeiseksi lisää juustoraaste.

Letitä pasteija kiinni ottamalla osioita vuorotellen molemmilta puolilta.
Voitele patukka kananmunalla ja paista uunissa kullanruskeaksi 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Viipaloi pasteija pieniksi paloiksi ja tarjoile kirsikkatomaattien kanssa. Koristele tuoreilla yrteillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak