KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Focaccia

Arvosana 0/5
Sekoita hiiva veden sekaan. Lisää suola, sokeri ja 2 dl jauhoista. Sekoita hyvin ja anna hautua liinan alla noin 10 minuuttia. Lisää loput jauhot ja öljy ja vaivaa noin 5 minuutin ajan. Ripauta jauhoja taikinan päälle ja anna nousta liinan alla. Kauli taikinasta yksi tai kaksi levyä ja nosta se leivinpaperoidulle uuninpellille.

Tee taikinaan sormilla kolosia. Levitä oliiviöljyä taikinan päälle. Painele aurinkokuivatut tomaatit, artisokan sydämet, kirsikkatomaatit, rosmariinin lehdet ja mustat oliivit. Anna hetken nousta ennen paistoa. Paista focaccia 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain