KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Saran coleslaw

Arvosana 0/5
Paahda kuminan siemeniä paistinpannulla, jotta aromit irtoavat paremmin. Lisää mukaan sokeria ja valkoviinietikkaa. Kuumenna. Lisää joukkoon vielä pieni tilkka vettä. Sekoita. Mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla. Sekoita.

Kaada pilkotut kasvikset liemen sekaan. Anna jäähtyä ja vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Sekoita smetana ja majoneesi yhteen. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kaada seos jäähtyneiden kasvisten päälle ja sekoita.

Coleslaw on hyvä tehdä paria tuntia etukäteen ennen tarjoilua että maut ehtivät tekeytyä kunnolla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak