KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Salt & Pepper squid ja aioli

Arvosana 0/5
Salt & Pepper squid

Leikkaan kalmarit paloiksi. Varaa venhäjauhoille, kananmunille ja pankojauholle kullekkin oma astia. Riko kananmunien rakenne huolellisesti. Pyörittele kalmarit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista tämän jälkeen kuumalla pannulla öljyssä.

Aioli

Ota korkea kulho ja sauvasekoitin. Lisää kulhoon kaikki aineet. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja aja varovasti pohjasta ylöspäin hitaasti vetäen, jolloin majoneesia. Tarkasta maku. Tarjoile kalmarin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell