KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Saint-Honore -kakku

Arvosana 0/5
Karamellikastike: Sulata sokeri ja lisää varovasti lämmitetty kerma. Anna jäähtyä jääkaapissa yli yön.

Vaniljakastike: Lisää maito kastikejauheeseen ja sekoita hyvin. Kiehauta loput maidosta sokerin ja vaniljankodan kanssa kattilassa. Lisää kastike, kiehuvaa maitoa ja keitä noin 2 minuuttia. Anna jäähtyä. Laita pursottimeen.
Taikina: kiehauta maito ja vesi. Lisää voi. Sekoita mukaan jauhot ja suola ja keitä noin 2 minuuttia matalalla lämmöllä. Laita taikina kulhoon.
Lisää munat yksi kerrallaan. Kaada taikina pursottimeen.
Lämmitä uuni 180°C.

Laita voitaikinalevyt päällekkäin ja kaulitse. Vuoraa pyöreä 22 sentin kakkuvuoka voitaikinalla. Pistele reikiä haarukalla. Pursota taikinasta kolme ympyrää taikinaa voitaikinan päälle ja tee pieniä ruusukkeita lopusta taikinasta. Paista uunissa 30 minuuttia. Anna jäähtyä.

Pursota vaniljakastike renkaiden ja ruusukkeiden sisään. Sulata 250 g sokeria paksupohjaisessa kattilassa. Kasta ruusukkeet sokeriin ja laita renkaaksi kakun päälle. Vatkaa karamellikastike kuohkeaksi ja pursota kakun päälle. Sirottele päälle vielä hyppysellinen suolaa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen