KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sabayon ja hedelmiä

Arvosana 0/5
Mittaa ainekset teräskulhoon. Kypsennä vesihauteessa hellalla kokoajan sekoittaen. Käytä mieluiten pallovatkainta. Kypsennysvaiheessa tärkeää on nopea sekoittaminen joka puolelta kulhoa jotta sabayon kypsyy tasaisesti. Sabayon on valmis kunnes massa on muuttunut kuohkeaksi ja se pitää muotonsa liikutettaessa vatkainta.
Tarjoile sesongin hedelmien tai marjojen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen