KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Saaristolaismaki

Arvosana 0/5
Hienonna valkosipulit huolella ja nosta kapeaan kannuun. Mittaa kannuun loput ainekset. Laita perään sauvasekoitin, terä kiinni kannun pohjaan. Käynnistä sauvasekoitin ja nosta sitä hiljalleen kohti pintaa. Ihaile kuinka helposti majoneesi voikaan valmistua.

Aseta pöydälle bambumatto ja levitä sen päälle kelmua. Ripottele tuoretta tilliä ympäri kelmua ja painele päälle parisen desiä sushiriisiä. Nosta keskelle sushiriisiä puolikas norilevy ja sivele keskelle norilevyä hieman wasabia. Asettele seuraavaksi keskelle loput täytteet eli ensin hieman valkosipulimajoneesia, sitten kylmäsavulohta ja lopuksi kahteen osaan leikattu avokadon neljännes. Kääri maton avulla tiukka, tasainen ja neliskanttinen käärö.

Leikkaa kostutetulla veitsellä makirullasta valmiita annospaloja. Tarjoile wasabin, pikkelöidyn inkiväärin sekä soijan kanssa. Nauti rauhassa joka palasta.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen