KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Saaristolaisleipä ja lohikanapeet

Arvosana 0/5
Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi. Sekoita hiiva piimän sekaan ja lisää vehnäleseet, ruisjauhot, kaljamaltaat, siirappi ja fenkolinsiemenet. Sekoita pikkuhiljaa joukkoon vehnäjauhot. Sulata pinaatit. Mausta wasabilla, pinaatilla, juustokuminalla, spirulinalla ja merisuolalla. Sekoita tasaiseksi. Öljyä leipävuoka ja kaada taikina siihen. Laita liina vuoan päälle ja anna taikinan kohota 2 tuntia.

Sekoita vesi ja siirappi. Paista leipää 175-asteisessa uunissa, uunin alaosassa 2 tuntia, välillä siirappivedellä valellen.

Leikkaa leivästä siivuja ja puolita ne. Voitele leipäpalaset hyvin. Leikkaa graavilohesta leipäpalojen kokoisia paloja. Laita lohipalat voideltujen leipien päälle ja koristele tillillä. Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain