advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ruotsalainen kalaleipä

Arvosana 0/5
Keitä munia noin 8 minuuttia, huuhdo kylmällä juoksevalla vedellä ja kuori. Puolita munat ja irrota keltuainen. Hiero keltuaiset lusikalla siivilän läpi. Sekoita keltuaiset voihin. Mausta worcestershirekastikeella, sitruunamehulla, sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Puhdista perunat, juuriselleri ja porkkana ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja valuta lohi. Kiehauta kattilallinen suolattua vettä. Paista vihannekset pehmeiksi ja huuhdo kylmässä vedessä. Sekoita vihannekset ja lohi majoneesiin ja mausta suolalla ja pippurilla.

Puolita tomaatit. Puhdista parsa, porkkanat ja retiisit ja puolita. Kiehauta kattilallinen vettä ja keitä parsaa ja porkkanaa noin 3 minuuttia. Huuhdo jäävedessä. Pilko persilja pieneksi.

Leikkaa reunat 3 viipaleesta leipää. Peitä yksi viipale lohisalaatilla, laita toinen viipale päälle ja peitä munatäytteellä. Peitä kolmannella viipaleella ja levitä päälle ja sivuille ohut kerros munatäytettä. Täytä keitetyt munanvalkuaiset munatäytteellä. Laita koristeet leivän päälle ja kanna pöytään.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen