KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Romainesalaatti

Arvosana 0/5
Paista uuninpellillä tai uunivuossa parmankinkkuja 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Samalla tee kastike, silppua punasipuli ja kuullota sitä lorauksessa öljyä. Sekoita kulhossa keskenään sinappi, hunaja, omenaviinietikka, Cherry-viinietikka, sipuli, suola ja pippuri. Öljy vanana koko ajan sekoittaen.

Keitä parsat ja paahda mantelit. Leikkaa sokeriherneet ja keitetyt parsat tikuiksi. Leikkaa romainesalaatista kanta pois. Revi salatista kivan kokoisia lehtiä lautaselle. Seuraavaksi asettele parsat ja sokeriherneet. Ripottele parmesaanilastuja sinne tänne salaattia ja kaada kastiketta päälle. Aseta parmankinkut kauniisti päälimmäiseksi ja nauti!
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain