KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Risotto paahdetusta vihreistä pavuista ja tomaatista

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180°C.

Pavut:
• Puhdista pavut ja poista päät.
• Keitä 5 minuuttia ”al dente”.
• Kaada vesi pois.

Risotto:
• Kuori ja pilko salottisipulit, kuori ja pilko valkosipuli.
• Lämmitä tilkka öljyä pannussa ja paista sipuli ja puolet valkosipulista.
• Lisää risottoriisi.
• Lisää valkoviini.
• Lisää kasvislientä kunnes riisi peittyy.
• Keitä matalalla lämmöllä. Risotto imee nestettä, joten lisää kasvislientä ajoittain kunnes risotto on kypsää.

Paahda tomaatit:
• Pese kirsikkatomaatit ja poista kovat osat.
• Sekoita uunivuoassa tilkka öljyä, loput valkosipulit, tomaatit ja pavut.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Paista noin 10 minuuttia.
• Sekoita crème fraîche ja paahdetut vihannekset risottoon.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen