KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Riisivanukas

Arvosana 0/5
Lämmitä vesi kattilassa ja lisää riisi. Mausta hyppysellisellä suolaa, lisää sitruunankuori ja kaksi kanelitankoa ja keitä 7 minuuttia.

Lämmitä maito, sitruunankuori ja kanelitanko kattilassa ja hauduta matalalla lämmöllä. Erota keltuaiset ja valkuaiset ja vatkaa keltuaiset hyvin. Lisää kupillinen kuumaa vettä ja jatka vatkaamista. Voit käyttää maitoa veden sijaan. Kun maito kiehahtaa, lisää tiivistemaito ja vatkatut keltuaiset. Jatka sekoittamista kunnes seos on kermamaista. Lisää riisi. Sekoita hyvin, poista sitruunankuori ja kanelitangot ja annostele jälkiruokakulhoihin. Jäähdytä jääkaapissa, koristele kanelijauheella ja nautiskele.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho