KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Riisipannarit ja rapeaa ankkaa

Arvosana 0/5

Riisipannarit

1.     Laita riisijauhot kulhoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

2.     Lisää munanvalkuainen ja sekoita hyvin.

3.     Lisää vähitellen vesi ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.

4.     Kaada varovasti ohut kerros taikinaa paistinpannuun ja paista.


Ankka

1.           Leivitä ankka suolalla ja pippurilla maustetussa vehnäjauhossa.

2.           Uppopaista kuumassa öljyssä kullanruskeaksi.

3.  Papaijasalaatti syntyy, kun sekoitat kurkun, papaijan, dhanin ja kevätsipulin kulhossa.

 

Viimeistely

1.     Levitä hoisin-kastiketta pannarille.

2.     Laita päälle kourallinen salaattia.

3.     Lisää pari viipaletta ankkaa ja pyöräytä kääryleeksi.


Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Kiran Jethwa