KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Riisi-linssisalaatti

Arvosana 0/5
Kiehauta vesi. Lisää huolella huuhdotut linssit, laske lämpöä ja keitä miedolla lämmöllä noin puoli tuntia tai kunnes linssit ovat kypsiä. Siivilöi linssit,mausta ne suolalla ja anna jäähtyä.

Keitä punaista riisiä suolatussa vedessä miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia tai kunnes riisit ovat kypsyneet. Siivilöi ja anna jäähtyä.

Pilko tomaatit neljään osaan, poista siemenet ja pilko pienemmäksi. Kuori ja halkaise punasipuli ja leikkaa siitä ohutta rengasta. Kuori ja kuutioi avokado.

Purista kulhoon yhden limen mehu ja lisää joukkoon kastikkeen muut ainekset. Sekoita huolella, maista ja mausta tarvittaessa lisää.

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja nosta tarjolle isolle tarjoilulautaselle. Koristele salaatti tuoreella korianterilla ja lohkoiksi leikatuilla limeillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen