KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ricottaraviolit

Arvosana 0/5
Sekoita kaikki pastan ainekset keskenään, käsin tai monitoimikoneessa. Kääri valmis taikina tuorekelmuun ja laita jääkaappiin lepäämään 30 minuutiksi.

Kuori ja siilppua sipulit ja kuullota niitä öljyssä, kunnes ne pehmenevät. Silppua salvia ja lisää se ja pinaatti sipuleiden joukkoon. Raasta parmesaanijuusto. Sekoita ricotta, parmesaanijuusto ja tryffeliöljy keskenään. Lisää sipuli-salvia-pinaattiseos ja sekoita hyvin.

Ohenna pastataikina kaulimella, jos et omista pastakonetta. Laita täytettä pastalevyjen päälle. Kostuta taikinasta niitä kohtia, joissa ei ole täytettä. Laita toinen pastalevy täytetyn ja kostutetun pastalevyn päälle. Varo, ettei tule ilmakuplia.

Sulata voi salvianlehtien kanssa. Keitä ravioleja 3-5 minuuttia. Paista ravioleja vielä pannulla salviavoissa niin, että ne saavat kivan pintavärin ja makua.

Tarjoile parmesaanijuuston ja voissa olleiden salvianlehtien kanssa.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain