KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ricotta-scampiraviolit

Arvosana 0/5
Taikina:
Sekoita kaikki aineet joko käsin tai monitoimikoneella. Jos teet pastataikinan käsin, ole kärsivällinen. Ennen kuin taikina on sitkeähköä ja muovattavaa, sitä joutuu vaivaamaan 10-15 minuuttia. Kääri valmis taikina ilmatiiviiseen kelmuun ja nosta puoleksi tunniksi jääkaappiin lepäämään.

Kuori katkaravut, mutta säästä kuoret. Kuullota kuoria kattilassa tilkassa öljyä ja lisää kanaliemi, sekä tomaattipyree, kerma, suola, pippuri, paprikamauste, sokeri ja ripaus timjamia, sekä voi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Kaada seos siivilän läpi ja säästä liemi. Kiehauta lientä vielä hetki, kunnes se on paksuhkoa. Leikkaa valkosipuli ja timjami pienehköksi silpuksi. Kuullota sipuli öljyssä. Silppua kuoritut katkaravut ja puolet jättikatkaravun pyrstöistä pieniksi paloiksi ja kuullota niitä valkosipuli-timjami seoksessa. Kuullota tuore pinaatti erikseen tilkassa vettä ja voita. Sekoita ricotta ja parmesan tahnaksi ja pinaatti ja katkaravut siihen. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Täytä pastataikinasta leikatut suikaleet täytteellä. Kiehauta ravioleja 3-4 minuuttia ja lämmitä niitä paistinpannulla sulatetussa voissa ja tarjoile kastikkeen kera. Koristele mädillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain