KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Rawfood-salaatti

Arvosana 0/5
Kuori porkkana ja leikkaa porkkanasta, kurkusta ja kesäkurpitsasta pitkiä tikkuja isoon kulhoon. Kuori appelsiinit ja leikkaa niistä hedelmälihat ilman minkäänlaisia kuoria samaan kulhoon. Leikkaa parsakaalin kukinnot pieneksi silpuksi samaan kulhoon. Leikkaa kiinankaalista ja amerikansalaatista kanta pois ja leikkaa niistä ohuita suikaleita salaattiseoksen sekaan. Leikkaa sokeriherneetkin tikuiksi ja laita ne salaatin sekaan. Rouhi saksanpähkinät pieneksi ja laita nekin salaatin sekaan ja sekoita kaikki keskenään.

Raasta inkivääri ja valkosipulit tehosekoittimeen. Lisää limenmehu, miso-tahna, omenaviinietikka, öljyt ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita kastiketta kauttaaltaan salaattiin.

Voit tarjoilla suoraan kulhosta tai annostella lautasille. Koristele ja mausta mustapippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain