KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Rapucaesar

Arvosana 0/5
Caesarkastike

Laita anjovisfileet, hienonnettu valkosipuli, sitruunamehu, rypsiöljy ja kananmuna korkeaan kulhoon. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja aja hitaasti ylöspäin niin että syntyy tasainen majoneesi.


Raasta raastimella saaristolaisleipä ja lisää voin kanssa pannuun. Paista kunnes kunnes rapeutuvat. Sekoita ravut majoneesin kanssa. Nypi sydänsalaatista pieniä lehtiä ja asettele lautaselle. Lisää lehdelle rapuja ja päälle saaristolaisleipää ja raastettua parmesania.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell