KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Rapua ja paistettua nuudelia

Arvosana 0/5
Upota nuudelit kylmään veteen muutama tunti ennen paistamista niin ne pehmenevät. Leikkaa valkosipulit, sipulit, porkkana ja kaali ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa chilit renkaiksi ja inkivääristä hiuksen ohutta tulitikkua.

Lämmitä pannu tai wokki kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja paista hetken valkosipulia, porkkanaa, sipulia, inkivääriä ja chiliä. Lisää paksoi sekä ravut ja jatka vielä hetki paistamista kokoajan sekoittaen. Kaada sekaan osterikastike ja soija. Anna lämmetä kiehuvaksi ja lisää sekaan nuudelit ja ituja. Pyöräytä wokkia muutaman kerran jotta nuudelit lämpenevät. Soijalla saa lisättyä suolaisuutta. Sekoita vielä paahdettuja seesaminsiemeniä ja korianterin lehtiä joukkoon. Purista wokin sekaan limen mehua. Nauti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen