KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Raparperipiirasta ja kookoskermaa

Arvosana 0/5

Avaa jääkaapissa säilytetyt kookosmaitotölkit purkin pohjasta ja valuta ulos nestemäinen kirkas aines. Lusikoi purkkiin jäänyt paksu valkoinen tahna kulhoon ja vispaa se kuohkeaksi. Mausta vaniljajauheella ja hunajalla.

 

Jauha saksanpähkinät hienoksi muruksi esimerkiksi monitoimikoneessa. Sekoita pohjan ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Painele pohja pieneen vuokaan reunoja myöten.

 

Pilko raparperi ja poista taateleista kivet. Paista raparperipaloja kookosöljyssä ja hunajassa viitisen minuuttia, kunnes raparperit ovat hieman pehmenneet. Soseuta täytteen ainekset ja levitä seos piirakkapohjan päälle. Tarjoile kookoskerman kanssa ja nauti kaikilla aisteilla!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen