KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ranskalaiset ja parmesania

Arvosana 0/5
Pese perunat ja leikkaa sormenpaksuisiksi tikuiksi. Lämmitä syväpaistoöljy 160-asteiseksi ja uppopaista perunoita noin 7 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet sisältä. Valuta perunat hyvin ja jäähdytä huoneenlämpöisiksi. Ennen tarjoilua uppopaista vielä perunoita 180 asteessa noin pari minuuttia kunnes perunat ovat saaneet kauniin värin ja rapean pinnan. Valuta ranskalaiset hyvin ja laita kulhoon. Lisää lopuksi lämpimien ranskalaisten päälle suolaa ja karkeasti raastettua parmesaania. Sekoita maut tasaisesti kaikkiin ranskalaisiin.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen