KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Rahkapulla aprikoosilla

Arvosana 0/5
Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon suola, sokeri, kardemumma, kananmuna ja sekoita. Lisää jauhot vähitellen joukkoon, aluksi vatkaten. Lisää pehmeä voi, kun olet lisännyt puolet jauhoista. Lisää loput jauhot. Anna kohota kaksinkertaiseksi vedottomassa paikassa.

Sekoita jogurttirahka, munat, sokeri ja vaniljatangon siemenet yhteen. Pyöritä taikinasta samankokoisia palloja ja annan anna hetken kohota. Paina muotilla tai lasin pohjalla keskelle tila täytteelle. Laita pala marsipaania pohjalle ja lisää täyte ja sen päälle aprikoosin puolikas. Voitele pullat kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Lopuksi tee tomusokeri-vesi -kuorrutus ja koristele pullat sillä ja anna hieman jähmettyä ja nauti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain