KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Raakatiramisu

Arvosana 0/5

Hienonna monitoimikoneessa ensin kuivatut viikunat. Lisää joukkoon cashew-pähkinät sekä suola ja aja hienoksi muruksi. Nostele muru lasien pohjalle ja kostuta espressolla.

 

Avaa jääkaapissa säilytetyt kookosmaitotölkit purkin pohjasta ja valuta ulos nestemäinen kirkas aines. Lusikoi purkkiin jäänyt paksu valkoinen tahna kulhoon ja vispaa se kuohkeaksi. Lisää joukkoon marsala-viini ja makeuta hunajalla. Kaada maustettu kookoskermavaahto laseihin espressolla kostutetun pohjan päälle. Nosta jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi tai pidempään, jos maltat odottaa.

 

Viimeistele annokset töpöttelemällä niiden päälle raakakaakaojauhetta siivilän läpi. Nauti hitaasti lusikoiden!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen