KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Quinoa Tabbouleh

Arvosana 0/5
Keitä quinoaa suolatussa vedessä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia, kunnes quinoa on hieman pehmentynyt. Varo, ettei quinoa keity liikaa, jolloin siitä tulee puuromaista. Siivilöi quinoa, nostele se kulhoon ja möyhi haarukan avulla ilmavammaksi.

Yhdistä kulhossa sitruunan mehu, erittäin hienoksi hakattu valkosipulin kynsi sekä oliiviöljy. Sekoita huolella.

Pilko huolella pestyt kirsikkatomaatit neljään osaan. Pilko kurkku pieneksi kuutioiksi. Hienonna persilja, minttu sekä kevätsipuli. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa odottavaan quinoaan ja heitä vielä perään kastike. Sekoita huolella, tarkista maku ja aseta tarjolle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen