KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Quiche lorraine

Arvosana 0/5
Taikina: Leikkaa voi kuutioiksi ja vaivaa vehnäjauhot, muna ja suola taikinaksi. Anna levätä jääkaapissa noin 2 tuntia ja kauli levyksi.

Lämmitä uuni 220ºC. Vuoraa voideltu quichevuoka taikinalla ja rei’itä haarukalla. Pese purjo ja leikkaa renkaiksi. Paista kuutioitu pekoni paistinpannussa. Vispaa muna ja crème fraîche kulhossa. Mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla.

Levitä pekoni taikinan päälle ja sirottele päälle juustoa ja kevätsipulia. Kaada munaseos päälle. Paista noin 25 minuuttia uunin keskellä kullanruskeaksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen